Blog

Джена + Тина поръча вино и аз отпих от двете!

Джена + Тина поръча вино и аз отпих от двете!

Сега правя всичко възможно да игнорирам всички писания на пакети, които не са нито съставките, нито фактите за хранене.

Това!

2. Остеопорозата е нещо, за което трябва да започнете да мислите, когато вие (или децата ви) сте млади

колкото преди шест месеца, аз подадох остеопороза в списък с въпроси, свързани с мен като получаване на горещи проблясъци и косата ми върви Сиво. С други думи, това беше нещо, за което никога не съм мислил. Но тази година един от моите проф. Непрекъснато повтаряше линията „Остеопорозата е педиатрична болест“ и твърдението наистина има много смисъл. По същество, нашата кост на костна маса пика, когато сме доста млади; обикновено точно преди 20 при жените и малко след 20 при мъжете (източник). Поддържаме тази маса за известно време, но след това започваме постепенно да губим кост, когато ударим средата на 30-те. Така че колкото по -голямо можем да успеем да получим върховата си костна маса, толкова повече можем да загубим, преди да започнем да рискуваме от симптоми на остеопороза. Ако и когато един ден стана майка, здравето на костите на децата ми е нещо, което наистина ще бъде на моя радар. Надявам се, че с времето хората развият по -добро разбиране на това състояние и нейното предотвратяване.

3. Храната и културата са дълбоко преплитани

Бавно започвам процеса на практикуване на подигравки с консултации с хранене един на един в училище. Преди да започна, реших, че съветите, които дадох на всеки човек, ще бъде доста сходен. Но това, което осъзнавам, е, че има толкова сложна мрежа от фактори, които влияят на това, което и защо хората ядат така, както правят. И по -важното е, че осъзнавам, че тази мрежа не трябва да се игнорира, а да бъде приета. Колко прекрасно е, че различните култури гравитират и оценяват различни аромати? Така че, ако живеете на брега и имате достъп до прясна риба от зад ъгъла, центрирайки много от храненията си около морските дарове, има всеки смисъл. От друга страна, ако вашата култура е мия, фокусирането върху яденето на висококачествено и добре подготвено месо като източник на протеини няколко пъти седмично е напълно разумно. Не се чувствайте така, че трябва да ядете начина, по който любимият ви блогър или вашият годен колега яде, за да бъде здравословен. Работете с храните, които обичате … Може да отнеме малко шивачество, но обещавам, че има потенциал да бъде полезен!

4. В края на деня храните не са „добри“ или „лоши“

Докато научавам повече за това как тялото обработва това, което ядем, осъзнавам, че храносмилането е един дявол на сложен механизъм. Сериозно, колко невероятни са нашите тела?! Съдбата на храната, след като я погълнем, зависи от това с какво още я ядем, какво правим, докато я ядем и дали индивидуалното ни тяло е оборудвано да го разгради. Изглежда, че изненадва много хора, когато казвам, че съм разхлабил диетата си, откакто започнах пътя си, за да стана диетолог. Но вече не разглеждам храните като съществуващи нито в „здрав“, или в „нездравословен“ лагер. Тъй като Кат толкова чудесно демонстрира всеки ден, истинската храна може да бъде толкова разнообразна и вкусна. За мен, присвояването им като „добри“ или „лоши“ е опростяване на храносмилателната ни система и сигурен начин за предизвикване на вина за храна върху себе си. И така, вместо това правя всичко възможно да ям храни, които не са се променили твърде много, тъй като са излезли от земята и които ме карат да се чувствам жив.

Jacklyn Villeneuve е двадесетгодишен студент по диететика, чийто Идеалният ден включва вкусна храна, причудливо кафене, много движение и страхотна компания. Наскоро тя започна да блогва в Балансиращия акт на Джак, където споделя пътуването си до балансиран начин на живот.

Още публикации от Kath:

Имах доста забавно сутрин, слушайки музика в iTunes и Twittering за нови идеи!

напълно обсебен от скривалището + търсене от Imogen Heap !!!!!! Кара ме да искам да се движа като птица, както е документирано тук:

В резултат на това моята хартия идва заедно с Verrrry Slooowwwly. Гуф. Аз съм на половината път чрез изследванията си [за кофеин + липиден метаболизъм] и дори не съм започнал да пиша. Целта ми да направя това до тази вечер е избледняването….

Тази супер дупер купа с кифли овес ме държеше пълнен през обядния час и аз получих малко гладен в 1:30 и реших да си взема почивка за обяд . Вероятно бих могъл да отида поне още един час, преди наистина да огладня! Не съм сигурен защо днес обичайният комбо беше толкова пълнещ. Може би, тъй като тичах първо?

Обядът беше купа с шоколад !!

Мисля, че бих искал да преименувам този горещ шоколадов чили, защото е просто като купа с горещ шоколад с зеленчуци и боб!

Последният от храната трябва да вкуси добри липи

и умишлено да завършите яденето с повече шоколад, умишлен шоколад!

аааааа Писането на хартия беше толкова забавно, колкото блоговете….

Още публикации от Kath:

Имахме страхотен следобед, пълен с много разходки, разговори и сладолед !!

След кратка почивка в хотела, Тина, Джена и аз тръгнахме чак по улица „Нюбъри“ и направо към JP Licks!

и бяхме щастливи да видим куп нови приятели !! Здравейте на сина на Сами D !!

Този път отидох за мекия сервис, което наистина е най -добрата част за JPL.

мента Oreo !!!!!!!! Боже, изглежда като вкаменела кака, ако ме питате !! Но той имаше вкус на AmazingGggggg.

Hangry Mark доброволно беше заповядано да направи груповите снимки на снимки 🙂

След като разговаряхме с новите си приятели, трябваше да тръгнем надясно на 5, така че Тина и аз и аз Може да се присъедини към конферентен разговор с никой друг, освен известния Боб Грийн! Боб си партнира с Barilla за предизвикателството „Това е пълнозърнесто“, където можете да опитате кутия с пълнозърнести макаронени изделия Barilla и ако не ви харесва, получавате безплатна кутия по ваш избор. Обаждането с Боб беше с шепа други блогъри за храна и всеки от нас трябваше да му зададем два въпроса.

Първото ми беше: Защото тези, които тепърва започнаха да се стремете да станат по -здрави, между получаването на достатъчно сън, яденето, упражненията, питейната вода и т.н., има ли един здравословен навик, който бихте препоръчали да препоръчате За начало и използване като Springpad за увеличаване на инерцията?

Отговорът на Боб: Не – просто ги направете малко, защото всички са важни!

За втория ми въпрос го попитах дали той има рецепта за пълнозърнеста паста за закуска . Отговорът му> беше не, но той ме предизвика да създам такъв и каза, че и той ще се вгледа в него! Приемам предизвикателството !!!!

На нашата разходка до вкъщи позирах отново с Люси Стоун 😉

и след това взех най -вкусния душ !!! Обичайте СПА продуктите на Radisson !!

и пих цяла бутилка вода

докато Кейтлин, Меган и Кели пристигнаха !! Последва масивна прегръдка –

Докато флоридианците се обличаха, останалите отидохме в селски кухня за коктейли

Джена + Тина поръча вино и аз отпих от двете!

Кейтлин пристигна с красиви сребърни лъжици за всеки от нас! Благодаря Кейтлин !!!

и късно, както бяхме, направихме път към Петит Робърт Бистро за френска вечеря, която Тина координира!

Менюто беше на нашето място – и Вкусно звучащо, но малко твърде вегетариански за мен (по нашето неправилно общуване, вярвам)

приятели !!

Моят друг приятел !!

Виното течеше . Период.

и така направи и френският хляб !! Топло и дъвчащо – точно как ми харесва!

Имах филийка с малко дупе

имах пастета за предястие – всички зеленчуци и много впечатляващи. Хареса ми! Зелената част всъщност е вградена стъбла на броколи.

Други имаха доматена салата

поръчахме няколко миди, след като ги видяхме на други маси и изглеждаха страхотно. Totoally добро решение, защото те бяха задушени в Шери и невероятни. Exp. За потапяне на хляб!

вино #2

Повече поток. SIP #3? 4?

Моето предястие беше вегетарието с пюре от моркови. Беше доста вкусно, особено защото някои от зеленчуците бяха на скара. Щеше да е още по -съвършено със свежо парче риба отстрани!

Десертът беше Fab – 3 вида сорбета с тонове пресни плодове! Изядох по-голямата част от него

обичам моите приятели на върха !!

ние го вкараме вкъщи-защото времето изтича и имаме ранно време за събуждане! Имам хълцане на вино – и ми липсва съпругът ми! Нямам търпение да вляза в леглото!

Утре срещата на върха започва !!

nite!

Още публикации от Kath:

Благодаря ви на Caitlin, че измислихте сандвича с банан на скара! Защо чаках толкова дълго, за да ям това славно ястие?

Имахме две малки парчета ленени овесени трици и понеже съм мил със съпруга си, споделих

това!

последва инструкциите на Кейтлин и току -що потопи хляба в яйцето и след това тиган, приготвен до златист. Ако моите Naners отидоха в друг тиган.

Защо не скара или не пържи или просто карамелизира банани по -често!?! Само с малко спрей за готвене това беше направено за 3 минути. О, знам, почиствайки тигана …

Но понеже съм всичко друго, но просто, трябваше да усилим ястието и вместо това използвах нейната рецепта за есен GBS. Гарниран със смес от сирене от тиква, капка от PB на TJ и няколко бадема с канела.

Вижте този банан на скара !! Обичах това. Така направи и Мат! Следващия път, когато имам повече хляб, ще отида просто и всъщност ще направя сандвич, който мога да взема. Може би трябва да започнем френски да пречистваме всички сандвичи! Погледнете да си върна двадесетте години (тя е на половината път!) За няколко снимки на Little Me!

Още публикации от Kath:

и йога и кафе !!!!!!!!!!

френски преси kerf

[И когато казвам в края „Никога няма да се върна на френската преса“, очевидно имам предвид капково кафе !!]

Говорейки за открито небе, имам забавни сертификати за подаръци, които да раздадат ! Петима души ще спечелят сертификати за подаръци, за да получат двадесет и пет $ $ долара $$ от $ 50 покупка! [И не само в моя магазин – всички магазини].

Оставете коментар да спечелите – и допълнителна любов, ако кажете какъв артикул бихте искали да закупите 😉

* **

бях в 5:30 тази сутрин, за да се срещна с Емили за йога в Y2Yoga. Искахме да влезем в седмичната си сесия, но тя отиде в неделя, така че се преместихме днес – въпреки че това означаваше рано, рано !!

Преди да тръгна, имах бар за прасковен плод (направен от Probar) . Наистина обичам тези барове. Те са перфектният размер на порцията и плътността на калориите за лека закуска и в тях имат вградени чиа семена, които ги правят наистина хрупкави. А ароматите са на място за небцето ми-не твърде плодово-тарта и не са твърде сухи.

Шофирането до йога рано тази сутрин не беше същото като шофирането до фитнеса. Бях в много по -добро настроение !! Вероятно защото бях наистина развълнуван от класа. Просто обичам гореща йога !!! Ето входа на студиото преди изгрев …

класът беше … страхотен. Очевидно! Направихме 60 -минутен клас Vinyasa и почувствах, че наистина съм се подобрил на някои от пози. Вървях се, че се чувствах скован от вчерашния клас по скулпт и оставих, че се чувствах така, сякаш съм направил масаж.

Емили е голям бегач и все още не бягаме заедно, така че завършихме датата си с 3,5 мили цикъл около квартала. Беше прекрасно – мъгливо, 60* с падащи листа. Какъв прекрасен начин да започна деня!

По време на пътуването си в дома слушах станцията Oldies и какъв ден се появи ден за мечта. Чувствах, че песента е много подходяща за моя ден и подсвирквах заедно 🙂 Вижте това You Tube Video на Lovin ‘Spoonful в действие. Не можете ли просто да видите как би бил толкова мечтателен през деня! Моята купа с кисело мляко включваше нова зърнена култура от мечка гола, която ме изпратиха да опитам.

фактите (щракнете, за да се увеличите)

Това е толкова великолепно, че взех закуска навън за моделиране на снимане ( Въпреки че го пренесох обратно, за да вечерям)

~ 3/4 чаша окиос ~ 1/3 чаша Pumpkincinnamontjs Pumpkin Butterdrizzle Maple ~ 1/2 чаша мечка голсмидж на мараната на лъжицата

аз всъщност не бях Това лудо за мечката гола зърнена култура. Мисля, че това е просто моето небце. Ароматът беше червена боровинка, която обикновено ми харесва, но в него имаше нещо, което не обичах. Обичах малките клъстери и семена. Знаеш ли – може би тиквените семена, които не обичах. Понякога те са твърде пикантни за мен. Обзалагам се, че ароматът на бананов яд е страхотен. Също така мисля, че зърнените култури са доста калорични с 200 калории за 2/3 чаша. Предполагам, че това са семената там, но вероятно ще го използвам повече като гарнитура, отколкото за пълнеж с купа.

Две рейв

omg-почистващи мехурчета !!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Тези от вас, които ги препоръчаха, наскоро избрах някои и съм толкова впечатлен !!! Нашият душ под бяха толкова покрити с мръсотия, че обмисляхме да го усъвършенстваме, преди да пуснем къщата си на пазара. Нашият риелтор дори предложи цяла следваща душка за душ! Ами почистващите мехурчета направиха тази искряща душ

това!

Windows Live Movie Maker – Най -добрият производител на филми, който някога съм използвал !!! Не сте сигурни дали това е само версия на Windows 7 или за всеки, който може да изтегли, но силно се препоръчва! Така че удобен за потребителя с всички ефекти и неща.

***

Не съм сигурен какво е на дневния ред. Трябва да проверя колата си 🙁 може да направя още едно видео с ямска kerf! И Мат и аз имаме наистина забавна дата, планирана тази вечер!

Още публикации от Kath:

Добро утро! Ето резюмето на втория ми ден в СПА курорта на езерото Остин! Вижте ден 1 тук.

Първата спирка беше закуска, естествено! Една от масите в трапезарията се нарича масата за приятелство, където можете да седнете, за да се сприятелявате. Закусих с Карън, която скоро щеше да стане приятел!

Има закуска на шведска маса с овесена каша с гарнитури, тонове пресни плодове и сокове, кисело мляко, зърнени храни, кафе бар и прясно изпечени мини мъфини. Реших за купа с плодове с кисело мляко – гарниран с малко смлян лен! Плюс мини бананови орехови кифли.

Гостите също могат да поръчат от менюто, което има всичко – от любимите на Тексас до омлети и палачинки. Тиквената палачинка веднага привлече вниманието ми и аз попитах дали мога просто да опитам вместо цяла чиния. Персоналът е много приветлив и казано, разбира се! Беше толкова добре-перфектно влажен и тиква-у.

След закуска се отправих към къщата на дървото, където в 9 часа сутринта се планираше сутрешно издигане и разтягане на блясъка. Не можех да чакам да вляза в някаква йога! Класът беше прекрасен – обикновен поток от виняса.

След това имах известно време да разгледам имота и отидох до градините. Курортът има директор на Флора и Фауна, който държи площадките да изглеждат буйни и поддържа огромна градина за зеленчуци и билки.

Билките се използват както в кухнята Когато е възможно, готвачите изключително използват неща като маруля в рецептите и в салатата. Мисля, че същият този вид беше в бара за салата за обяд по -късно същия ден!

Минах през градинската библиотека, която ми напомни толкова много от оранжерията и библиотеката на баба ми –

Прекарах Останалата част от четенето на свободния ми час в хамак-беше достатъчно топло на слънцето!

В 11 отидох в клас по йога-пилати и момче беше предизвикателство !! Потокът беше супер бърз и доста различен от това, което посетете тази страница съм свикнал. Всички изпотявахме до края.

Обядът дойде след това! Както беше обещано, марулята! Барът за салата имаше страхотни гарнитури като артишок и маслини. Обичах и лимонният дресинг на Майер!

Обичах и чаевия бар и обичах да смесвам лайка цитрон чай с пръскане на лимон и пресни билки.

Менюто за обяд беше Страхотна комбинация от здравословни версии на бургери до любими югозападни като Quesadillas. Цялата втора половина на менюто беше опция за Build-Your Bowl, за която бях всичко! Изберете вашия протеин, зърнени храни, варени зеленчуци и сосове и те ще създадат купа за вас.

Contents

Back to list